Aspirantens stora kaffetest

Ännu en sommar som har passerat och många nya ansikten på campus. För er nya studenter kan det vara bra att veta vad för typ av kaffe alla restauranger och caféer serverar. Våra korrespondenter har spenderat eftermiddagen för att ta fram undersökningen för dig. Baserat på pris och smak har vi undersökt campus kaffehålor.

Först ut testade vi kaffet i humanisthuset. Smaken kan beskrivas som sträv på gränsen till bränd. Prislappen ligger på tio kronor för en mindre och femton kronor för en större kopp.(3/5) Efter det drog resan vidare till Lindelhallen. Här serveras det starkaste kaffet på campus med en ännu starkare doft. Det här kaffet är för studenten som har en halvtimme innan inlämning och inte ens tittat på kurslitteraturen.(2/5)

Nästa kopp var av en mycket lenare natur. Kaffet i sam gick för tolv spänn för en liten kaffe. Smaken var len och doften mild. Kaffet i MIT huset hade en kraftig smak men ändå en mycket behaglig smak  och var en av de bättre kopparna kaffe på campus. (4/5) Priset var också ett plus poäng, där en liten går för tio och en stor för tretton. Vårt sista stopp på vägen var beteendevetarhuset. (4,5/5)Det var en gedigen avslutning och kaffet satte fart på kroppen med en mörk smak och ett bra pris.

 

Hampus Berglund Svensson och Tobias Stahl